søndag 29. august 2010

Litt baking må til...

Storesnuppa har blitt 4 år, så i dag feiret vi det med familien. Det var høy sukkerfaktor, men like gøy som alltid.

Jeg har blitt veldig glad i å bake og prøve ut nye oppskrifter hele tiden. Denne gangen prøvde jeg meg for første gang på Cake Pops, oppskriften fant jeg her. De var kjempe gode, men veldig mektige. Men siden de var en slager blant alle gjestene, kommer jeg nok til å lage dem flere ganger. Da som små munnfulle kuler. Tenker også de blir fine julegaver til en svigerfar som liker noe godt til kaffen:-)

Ha en fin kveld alle sammen, jeg skal tilbake til hekleteppet mitt:-)

Klem Anita

søndag 22. august 2010

Skikkelig stolt av meg selv nå.

Har fått heklet noe som jeg aldri har heklet før, nemlig to sjal. Det ene heklet jeg med englemasker som jeg aldri har gjort før, men det var enkelt å lære. Men jeg ble ikke 100% fornøyd med den fordet om, så den beholder jeg nok selv. Det andre sjalet er med luftmaskebuer, og den ble jeg fornøyd med. Så det blir en julegave til en liten søt dame:-) Begge sjalene er heklet i Drops Alpaca som jeg hadde liggende.








Nå er planen å hekle to barnevognstepper til 2 kommende babyer. Men garnlageret begynner å minke drastisk, så må ut å kjøpe noe nytt spennende garn først. Jeg har ikke lyst å bruke typisk jente-/guttefarger, så det blir enten noe friskt eller noe dust i forskjellige farger. Gleder meg allerede.

P.g.a minkende garnlager har jeg begynt på ei ribbestrikket ullbukse til lillesnuppa som hun kan ha i barnehagen, bruker regnbuegarnet som jeg kjøpte på Spakjøp. Jeg har jo ikke noe oppskrift å følge, så må gå etter eget hode. Noe jeg ikke er så veldig flink til, så blir spennende å se hvordan den blir.


Føler meg skikkelig produktiv nå, håper bare heklelysten holder til jeg får heklet begge teppene ferdig:-)

Klem Anita

mandag 9. august 2010

Jer er med i en give-away!

http://handmadevibeke.blogspot.com/ har en give-away på bloggen sin, hovedgevinsten er en lommebok og trøstepremien er et mini et. Hun lager kjempefine ting, så hadde vært kjekt å vunnet:-)

lørdag 7. august 2010

Gjestal regnbuegarn, hva kan jeg strikke?

Kjøpte 4 nøster med regnbuegarn fra Gjestal en stund tilbake, men siden jeg ikke har noen oppskrift vet jeg ikke hva jeg skal strikke av det??? Planen var å strikke tøffler som skulle toves, men uten oppskrift ble det litt vanskelig. Nå har jeg lyst å strikke bukser til lillesnuppa som hun kan bruke i barnehagen til vinteren, noen som har oppskrift å dele med meg?
Strikkefasthet pinne nr. 7, 14m = 10cm.

-Anita-