torsdag 3. mars 2011

En vest til liten og en vest til stor.

I dag har jeg en sykedag hjemme med det som må være en av de mest irriterendes sykdommene man kan ha. Blærebetennelse!! Egentlig så føler jeg meg ganske så frisk, utenom litt vondt i ryggen og at jeg holder på å besvime av smerte hver gang jeg går på do! Men pytt pytt, man kommer seg gjennom det også:-)
Nå er ikke jeg den personen som synes det er så kjekt å være hjemme alene, også hadde jeg ikke lyst å hente ungene tidlig i barnehagen siden det er karneval. Så hva annet kan man gjøre enn å blogge litt ting man har laget i det siste.

Disse to vestene er strikket til storesøster og lillesøster. Oppskriften kjøpte jeg på Pickles, kjempe bra nettside for strikkere og heklere. Jeg brukte 2 tråder baby merino fra Gjesdal, og fant ut at jeg burde strikket en størrelse større når jeg brukte dette garnet. Egentlig skal det brukes Pickles sitt eget garn, men det får bli neste gang.
Disse vestene var ihevertfall enkle og raske å strikke. Tror jeg brukte 3 kvelder på den lille, og 4-5 kvelder på den store. Alt etter hvor effektiv man er:-)
Knappene jeg brukte er porselensknapper fra Snella og Petronella med tekst på. Anbefaler alle å ta en titt innom der, kjempe mye fint og kjempe god service. Raske på levering var dem også.


Mammas engel til lillesøster,

og mammas skatt til storesøster.


Klem Anita