onsdag 4. juli 2012

Nytt interiør i hus!

Siden jeg har rundet hele 30 år, så fikk jeg en del pengegaver. Og med de, har jeg kjøpt meg en etterlengtet tallerkenhylle. G.L.E.D.E! Og siden det var litt penger igjen, kjøpte jeg meg like så greit en lysekrone også. Enda mer G.L.E.D.E!

Tallerkenhyllen kjøpte jeg på Troll i eske, på Maxi Sandnes. Den fikk jeg til halv pris, for det ene håndtaket hadde løsnet. Men gjorde ikke meg noe, for hadde tenkt å bytte dem ut allikevel:-)
Den skal ikke stå der den står nå, men den skal få en mer permanent plass ved kjøkkenbordet om litt. Kisten den står på har jeg forresten malt nå nylig, den var brun før. Malingen jeg har brukt er Lady Tre&Panel, 80 blank. Fargen er Chi, men jeg ble ikke helt fornøyd med fargen da jeg synes den ble for gul.

Lysekronen er kjøpt på pandoraseske, og det er en 12 armet Lisbeth Dahl. Veldig fornøyd med å handle fra panndoras eske, så anbefales. Men når jeg pakket opp vidunderet, ble jeg med en gang veldig skuffet. Ordet som dukket opp i hodet var P.L.A.S.T.I.K.K! Så den ble liggende i esken noen dager til jeg fikk fordøyd det. Men jeg må si, når jeg fikk den opp i taket var den bare helt F.A.N.T.A.S.T.I.S.K!! Selv med kun 3 lyspærer i:-) Nå har jeg fått alle lyspærene på plass, og den er så N.Y.D.E.L.I.G!



Ha en fortreffelig kveld videre!
-Anita
(mobilblogg)