torsdag 22. september 2011

Restegarnprosjektet ferdig

Da ble jeg sakte men sikkert ferdig med restegarnprosjektet jeg viste i forrige innlegg. Det ble en ribbestrikket bukse og en lue som matcher til lille-lillesøster. Godt at det bare var et ben igjen å strikke på buksa, og luen tok jo ikke allverdens med tid. Det ble en stripe og to til dagen på buksen, og luen brukte jeg vel noen dager på.

Garnet jeg har brukt er baby ull fra Dale og Sandnes, pinnestr. 2 og 2,5.
Vanligvis pleier jeg å strikke snorer, men denne gangen har jeg "knyttet" snorer. Har aldri laget snorer på den måten før, men kommer til å fortsette å lage snorer på den måten da det var mye enklere enn å strikke dem. Kom borti det på en tilfeldig blogg jeg var innom, men som jeg desverre ikke husker navnet på. Skal se om jeg ikke får blogget fremgangsmåten ved en senere anledning.

Må forøvrig nevne at jeg blogger fra iPhone, så beklager dårlige bilder og evt. skrivefeil:-)



Klem Anita

tirsdag 6. september 2011

Jeg er her fortsatt.

Uff, jeg er jo bare så dårlig på dette med oppdatering av bloggen. Men nå er jeg ihvertfall her, og skal prøve å bli flinkere med oppdateringer;-)

Det har vært en travel sommer, og travlere blir det når vi nå er på vei til å møte høsten. Her på vestlandet har det høljet i hele dag, og man føler virkelig at høsten har inntatt oss for godt. Og jeg har uheldigvis fått betennelse i begge armene mine, JIPPI!! Så det blir moderat med strikking nå for tiden. Klarer vel å strikke sammenhengende i 10-15 minutt om gangen før jeg må gi meg. Men med noen gode pauser mellom øktene skal jeg nok klare meg. 

Akkurat nå holder jeg på med et restegarn prosjekt som jeg begynte på i sommer, og som jeg håper jeg blir ferdig med før den værste kulden kommer. Vi får se hvordan armene klarer seg:-) Dette prosjektet strikker jeg til minste snuppa, garnet jeg bruker er baby merino fra både Dale og Sandnes. skal vise hva det er når det er helt ferdig.


Ha en super kveld videre.

Klem Anita